Team

Ons professionele team van behandelaars staat voor u klaar.

Team

Ons professionele team van behandelaars staat voor u klaar.

Drs. A.A.J.M. (Arnoud) Huibers

Arnoud Huibers

GZ-Psycholoog, Psychotherapeut, Systeemtherapeut, EMDR-therapeut.

Studeerde aan de Rijksuniversiteit Utrecht en werd postdoctoraal opgeleid tot psychotherapeut en relatie- en gezinstherapeut in het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Naast zijn werk als psychotherapeut en praktijkleider van het IOPC geeft hij trainingen in oplossingsgerichte gesprekstherapie aan professionals in binnen- en buitenland. Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Zie ook: www.solutions-centre.org.

Registraties

Jikke Stokman

GZ-Psycholoog, Orthopedagoog, EMDR-therapeut, Systeemtherapeut i.o.

Studeerde aan de Rijksuniversiteit Leiden en was als docent verbonden aan de Hogeschool Deventer, waar zij ontwikkelingspsychologie en onderwijskunde gaf. Bij onderwijs-begeleidingsdienst Eduniek werkte Jikke als onderwijsadviseur. Naast haar werk bij het IOPC is zij momenteel als GZ-psycholoog verbonden aan Ziekenhuis de Gelderse Valei, afdeling medische psychologie. Werkdagen: woensdag en vrijdag.

Registraties
Sanneke

Sanneke van Duijn

Orthopedagoog, Systeemtherapeut i.o.

Studeerde geneeskunde aan de universiteit van Antwerpen en de Erasmus Universiteit Rotterdam, en orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Sanneke is als orthopedagoog verbonden aan Merem Medische Revalidatie, waar zij – samen met de kinderartsen – jongeren met diabetes, overgewicht en astma begeleidt. Zij specialiseerde zich in oplossingsgerichte gespreksvoering. Bij het IOPC behandelt zij kinderen, jongeren, ouders en gezinnen. Werkdagen: maandag en woensdag.

Registraties

Charlotte Clabbers

Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP

Beschrijving volgt. Werkdagen: dinsdag en donderdag.

Registraties

Linda Ghijsen-Van Rosse

Secretaresse

Linda werkte eerder als secretaresse van het Kohnstamm Instituut (Universiteit van Amsterdam) en in het bedrijfsleven. Vanaf 2021 is ze werkzaam bij het IOPC.

Zij is telefonisch bereikbaar op woensdag en vrijdag van 09:00 – 12:00 uur. Bij haar kunt u terecht voor het maken van afspraken en informatie over onze praktijk.

Telefoon: 085-877 1433.

Marion

Marion van Doorm

Secretaresse

Linda werkte eerder als secretaresse van Revalidatiecentrum De Hoogstraat te Utrecht en in het bedrijfsleven. Vanaf 2023 is ze werkzaam bij het IOPC.

Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 09:00 – 12:00 uur. Bij haar kunt u terecht voor het maken van afspraken en informatie over onze praktijk.

Telefoon: 085-877 1433.

Aanmeldingsformulier

Deel deze pagina, kies uw platform: