Team

Ons professionele team staat voor u klaar.

Arnoud Huibers

Praktijkleider IOPC, GZ-Psycholoog, Psychotherapeut, Systeemtherapeut, EMDR-therapeut.

Studeerde aan de Rijksuniversiteit Utrecht en werd postdoctoraal opgeleid tot psychotherapeut en relatie- en gezinstherapeut in het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Naast zijn werk als psychotherapeut en praktijkleider van het IOPC geeft hij trainingen en supervisie in oplossingsgerichte gesprekstherapie aan professionals in binnen- en buitenland. Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Jikke Stokman

GZ-Psycholoog, Orthopedagoog, EMDR-therapeut, Systeemtherapeut i.o.

Studeerde aan de Rijksuniversiteit Leiden en was als docent verbonden aan de Hogeschool Deventer, waar zij ontwikkelingspsychologie en onderwijskunde gaf. Bij onderwijs-begeleidingsdienst Eduniek werkte Jikke als onderwijsadviseur. Naast haar werk bij het IOPC is zij momenteel als GZ-psycholoog verbonden aan Ziekenhuis de Gelderse Valei, afdeling medische psychologie. Werkdagen: woensdag en vrijdag.

Sanneke Willemsen

Orthopedagoog, GZ-Psycholoog i.o., Systeemtherapeut i.o., EMDR-therapeut

Studeerde geneeskunde aan de universiteit van Antwerpen en de Erasmus Universiteit Rotterdam, en orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Sanneke is als orthopedagoog verbonden aan Merem Medische Revalidatie, waar zij clienten begeleid met COPD, astma en NAH begeleidt. Zij specialiseerde zich in oplossingsgerichte gespreksvoering. Bij het IOPC behandelt zij volwassenen, jongeren, ouders en gezinnen. Werkdagen: maandag en woensdag.

Charlotte Clabbers

GZ-psycholoog, Orthopedagoog, Systeemtherapeut i.o.

Studeerde Orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Utrecht en volgde de post-master opleiding tot Systeemtherapeut aan de RINO te Utrecht. Charlotte werkte als orthopedagoog/systeemtherapeut bij de Koninklijke Auris en tevens bij de Opvoedpoli regio Utrecht. Bij het IOPC behandelt zij volwassenen en jongeren, gezinnen en echtparten. Werkdagen: dinsdag en donderdag.

Linda Ghijsen-Van Rosse

Secretaresse

Linda werkte eerder als secretaresse van het Kohnstamm Instituut (Universiteit van Amsterdam) en in het bedrijfsleven. Vanaf 2021 is ze werkzaam bij het IOPC.

Zij is telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 – 12:00 uur. Bij haar kunt u terecht voor het maken van afspraken en informatie over onze praktijk.

Telefoon: 033 887 5075

Aanmeldingsformulier

Deel deze pagina, kies uw platform: