Team

Ons professionele team van behandelaars staat voor u klaar.

Team

Ons professionele team van behandelaars staat voor u klaar.

Drs. A.A.J.M. (Arnoud) Huibers

Arnoud Huibers

GZ-Psycholoog, psychotherapeut, relatie- en gezinstherapeut

Studeerde aan de Rijksuniversiteit Utrecht en werd postdoctoraal opgeleid tot psychotherapeut en relatie- en gezinstherapeut in het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Naast zijn werk als psychotherapeut en praktijkleider van het IOPC geeft hij trainingen in oplossingsgerichte gesprekstherapie aan professionals in binnen- en buitenland. Werkdagen: wisselend. Zie ook: www.solutions-centre.org.

Registraties

Jikke Stokman

GZ-Psycholoog, Orthopedagoog, EMDR-therapeut

Studeerde orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Leiden en gaf ontwikkelingspsychologie en onderwijskunde aan de Hogeschool Deventer. Zij werkte bij de onderwijsbegeleidingsdienst Eduniek als onderwijsadviseur. Naast haar werk bij het IOPC is Jikke als GZ-psycholoog verbonden aan een kliniek voor jongeren met diabetes, astma en overgewicht. Werkdag: woensdag.

Registraties

Krijn Roeleveld

GZ-Psycholoog, Relatie- en gezinstherapeut, EMDR-therapeut

Studeerde Kinder- en Jeugdpsychologie aan de Universiteit Utrecht en werd postdoctoraal opgeleid tot GZ-psycholoog, Relatie- en Gezinstherapeut en EMDR-therapeut bij de Jellinek in Utrecht. Hij specialiseerde zich in oplossingsgerichte therapie en heeft veel ervaring met gameverslaafde jongeren. Krijn is tevens werkzaam bij de gemeente Eemnes, specialistische jeugdzorg als psycholoog en supervisor. Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag.

Registraties

Nicolet Davids

Psycholoog Kind en Jeugd en Jeugdconsulent

Studeerde Kinder- en Jeugdpsychologie aan de Universiteit Utrecht. Nicolet is gespecialiseerd in diagnostiek bij kinderen en jeugdigen. Zij verricht didactisch, neuropsychologisch en sociaal emotioneel onderzoek. Naast haar werk op het IOPC werkt zij als Psycholoog Kind & Jeugd bij Impegno. Nicolet heeft tevens ervaring als jeugdconsulent bij een gemeente (Eemnes) en als vrijwilliger/psycholoog bij Stichting De ster, waar zij sociale vaardigheidstrainingen aan kinderen met faalangst en onzekerheid gaf. Werkdag: dinsdag.

Registraties

Mevr. A. (Alice) van de Kuil

Secretaresse

Mevr. Alice van de Kuil, werkte eerder als secretaresse in het bedrijfsleven is vanaf 2009 secretaresse van het IOPC.
Ze is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00-14.00 uur.
Bij haar kunt u terecht voor het maken van afspraken en informatie over onze praktijk.

Telefoon: 085-877 1433.

Mevr. A. (Anatta) Huibers

Secretaresse

Mevr. Anatta Huibers, studeerde Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool van Utrecht en bekwaamde zich in Oplossingsgerichte Gespreksvoering. Anatta is werkzaam als secretaresse bij het IOPC, bereikbaar op woensdag en vrijdag. Bij haar kunt u terecht voor het maken van afspraken en informatie over onze praktijk.

Telefoon: 085-877 1433.

Aanmeldingsformulier